HTML

Pécsi Vízmű Botrány

 A pécsi vízműves botrány hátteréről.

Ha írnál, vagy tudsz valamit:

pecsivizmu_botrany@index.hu 

Utolsó kommentek

  • NRG44: Annyira jellemző a zsindexre, hogy kamublogokat irat, itt éppen egy, Párizsból is kiebrudalt sumák... (2009.10.25. 01:26) Munkahelyi terror
  • Catella: A munkáltató személyében bekövetkező jogutódlás címkék Munkajog Először is fontos tisztában le... (2009.10.12. 21:19) Perelhetne a szakszervezet
  • Catella: Egy helyi ismerettel bíró ember meg tudná mondani, hogy a "volt" vízmű telepen van bármilyen tevék... (2009.10.11. 17:13) Munkahelyi terror
  • Catella: Hírszerző: Az engedélyt kiadó Dél-Dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelő... (2009.10.10. 23:01) Üzemeltetési engedély? Az meg micsoda?
  • Catella: Fogyasztókkal hogyan kötnek szerződést, ha nincs is engedélyük szolgáltatásra? A bírságokat ki fog... (2009.10.09. 01:04) Üzemeltetési engedély? Az meg micsoda?
  • Utolsó 20

Kövess minket!

Archívum

A pécsi vízműves botrány hátteréről.

2009.10.07. 22:18 vizműbotrány

Miért kell ezt csinálni?

Címkék: blog pécs botrány pécsi vízmű

Pár évvel ezelőtt még én is a Pécsi Vízmű dolgozója voltam, de már rég nem onnan kapom a fizetésem.

Mégis felkavart mindaz, ami az elmúlt napokban történt.

Nem akarok egyik oldal mellé sem odaállni, de egy valamit leszögezek most: az az eljárásmód, ahogyan az önkormányzat és az új, Tettyei Forrásház Zrt. nevű cég végrehajtotta a átadást és az átvételt, felháborító!

Azért írom ezt a blogot, hogy összeszedjem a tényeket, amik miatt idáig fajult a helyzet. Mert most innen távolról úgy tűnik, hogy a dolgozók nem mernek beszélni, és az oknyomozó újságírók sem állnak a helyzet magaslatán. Nekem meg nincs veszteni valóm. 

Nem fogok melodrámázni és politizálni, ígérem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsivizmu.blog.hu/api/trackback/id/tr841435380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása