HTML

Pécsi Vízmű Botrány

 A pécsi vízműves botrány hátteréről.

Ha írnál, vagy tudsz valamit:

pecsivizmu_botrany@index.hu 

Utolsó kommentek

  • NRG44: Annyira jellemző a zsindexre, hogy kamublogokat irat, itt éppen egy, Párizsból is kiebrudalt sumák... (2009.10.25. 01:26) Munkahelyi terror
  • Catella: A munkáltató személyében bekövetkező jogutódlás címkék Munkajog Először is fontos tisztában le... (2009.10.12. 21:19) Perelhetne a szakszervezet
  • Catella: Egy helyi ismerettel bíró ember meg tudná mondani, hogy a "volt" vízmű telepen van bármilyen tevék... (2009.10.11. 17:13) Munkahelyi terror
  • Catella: Hírszerző: Az engedélyt kiadó Dél-Dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelő... (2009.10.10. 23:01) Üzemeltetési engedély? Az meg micsoda?
  • Catella: Fogyasztókkal hogyan kötnek szerződést, ha nincs is engedélyük szolgáltatásra? A bírságokat ki fog... (2009.10.09. 01:04) Üzemeltetési engedély? Az meg micsoda?
  • Utolsó 20

Kövess minket!

Archívum

A pécsi vízműves botrány hátteréről.

2009.10.12. 23:28 vizműbotrány

Közérdekű bejelentés

Címkék: apeh botrány önkormányzat állampolgár dolgozók pécsi vízmű tettye forrásház zrt.

 Ha valaki más is írna az APEH-nek az ügyről...

 

Tájékoztatjuk, hogy a panasziroda@apeh.gov.hu  levelezési címen közérdekű bejelentést, illetve panaszttehet az adóhatóság felé.

A bejelentésekkel kapcsolatos tudnivalók

Közérdekű bejelentés

A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.

Közérdekű bejelentését névvel, ill. névtelenül is megküldheti.

Miután az e-mailek feladóinak beazonosíthatósága nem biztosított, ezért annak érdekében, hogy az adóhatóság (a nyilvántartásba vételről szóló értesítő) válaszlevele illetéktelen személy/személyek részére ne válhasson hozzáférhetővé, kérjük adja meg nevét és postai levelezési címét.

Amennyiben bejelentését névtelenül (nevének, postai levelezési címének feltüntetése nélkül) juttatja el e-mail címünkre, úgy annak kivizsgálása a 2004. évi XXIX. törvény 142. § (6) bekezdése alapján mellőzhető. Ugyancsak mellőzhető a korábbival azonos tartalmú, ugyanazon bejelentő által tett ismételt bejelentés is.

Felhívjuk szíves figyelmét , hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény  (Art.)  53. §-a alapján az adóhatóságot hivatali eljárása során tudomására jutott minden adat, irat, tény, körülmény tekintetében titoktartási kötelezettség terheli. Ennek értelmében az adóhatóság a megtett intézkedésekről az esetlegesen lefolytatott vizsgálatokról és azok eredményéről a bejelentőnek nem adhat tájékoztatást.   

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsivizmu.blog.hu/api/trackback/id/tr701446485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása